ABOUT

Tervetuloa DIY-blogiini!

Mahtavaa, että olet löytänyt blogini. Löysit tänne kenties siksi, että sinuakin kiinnostaa tee se itse-projektit. Tai kenties tykkäät remontoida ja sisustaa, stailata omaa kotiasi tai loma-asuntoasi. Pidät ehkä askartelusta tai itse tehdyistä koristeista tai esineistä. Tai eksoottinen ruoka on intohimosi? Pääasia on kuitenkin, että löysit tänne. Tervetuloa!

Kirjoitan blogissani erilaisista helpoista DIY (do it yourself) eli tee se itse-projekteista. Projekteja ja kirjoituksia on laidasta laitaan, sillä eikö tässä elämässä ja perus arjessa kaikki kiteydykin tähän tee se itse-periaatteeseen? Toivottavasti täältä siis löytyy sinullekin jotain mielenkiintoista. Blogini DIY:t perustuvat helppouteen ja nopeuteen. En  ole se henkilö, jolla on kärsivällisyyttä työstää yhtä samaa projektia viikkoja, joten blogini pikku projektit ovat sellaisia, jotka valmistuvat minuuteissa, tunneissa tai korkeintaan muutamassa päivässä. Minua kiehtoo myös kierrätys ja se, että jokin vanha tavara saa uuden lookin tai kenties kokonaan uuden käyttötarkoituksen. Budjetti on myös aina mielessä, sillä matalan budjetin projektit tuovat mukanaan aina pienen kivan lisähaasteen.

Toivon todella voivani jakaa ideoitani ja ohjeitani mahdollisimman monelle teistä. Toivon myös, että mahdollisimman monella teistä on intoa toteuttaa näitä mini-projekteja, joita itse teen ja joista kirjoitan. Luonnollisesti toivon ja uskon saavani blogini kautta myös itse uutta inspiraatiota ja ideoita, sillä DIY-maailma on rajaton! Jos sinulle tulee mieleen kivoja, uusia projekteja, niin otan kaikki vinkit ilomielin vastaan.

Tällä hetkellä käytän automaattista, koneellista fin-eng-fin sivuston kääntäjää, mutta kunnollinen käännöstyö blogilleni on työn alla. 

Tervetuloa ja nautinnollisia lukuhetkiä!

Rakkain terveisin,

Priya

44D2A93E-C4FE-4CC0-A530-A93BB2D2A9B9

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

EN FI